PRIZOR U NOVOM SADU TOPI SRCA: Devojčica heroj prodaje krofne za lečenje svog oca - humanost na delu, a red sve duži (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 09:27

PRIZOR U NOVOM SADU TOPI SRCA: Devojčica heroj prodaje krofne za lečenje svog oca - humanost na delu, a red sve duži (VIDEO)

Red za krofne u Novom Sadu je sve duži.

Nina Ninković je devojčica iz Novog Sada koja danima unazad zajedno sa majkom prodaje krofne za lečenje bolesnog oca. 

Pored borbe koju vodi zajedno sa ocem, hrabra devojčica Nina borila se i sa novim problemom što majka i ona ne mogu same da naprave dovoljno krofni.

- Molim sve tete, koje imaju vremena, da naprave krofne, da ih ja prodajem i skupim za tatino lečenje - rekla je devojčica.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Ona i majka pre dva dana, u roku od pola sata, prodale su 500 krofni, danas je situacija malo drugačija. Red za krofne u Novom Sadu je sve duži, ljudi su pohrlili kako bi pomogli devojčici u nameri da sakupi novac za lečenje svog oca.

A post shared by Neverovali ILI DA (@neverovali.il.da)

Svi iz Novog Sada koji su voljni da pomognu u pravljenju krofni neka se jave na brojeve telefona 0629725942 ili 0621916360.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DIVNA VEST! Država će pomoći devojčici koja prodaje krofne za lečenje oca - oglasio se i ministar Mali

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023

Nina Ninković je devojčica iz Novog Sada koja danima unazad zajedno sa majkom prodaje krofne za lečenje bolesnog oca...Potrpedsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da će država pomoći lečenje čoveka čija je ćerka započela akciju prikupljanja novca za njegovo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.