DIVNA VEST! Država će pomoći devojčici koja prodaje krofne za lečenje oca - oglasio se i ministar Mali

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 09:56

DIVNA VEST! Država će pomoći devojčici koja prodaje krofne za lečenje oca - oglasio se i ministar Mali

Nina Ninković je devojčica iz Novog Sada koja danima unazad zajedno sa majkom prodaje krofne za lečenje bolesnog oca.

Potrpedsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da će država pomoći lečenje čoveka čija je ćerka započela akciju prikupljanja novca za njegovo izlečenje prodavanjem krofni.

- Novca imamo, pomoći ćemo. Sinoć sam saznao za taj slučaj, čovek nam se nije obraćao za pomoć, već danas će se pregledati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegova dokumentacija. Žao mi je što ranije nije kontaktirao državne institucije. Naravno da ćemo pomoći - rekao je Mali gostujući u Jutarnjem programu TV Pink.

On je istakao da ne postoji osoba ili institucija kome država nije pomogla, što smo, kako je rekao, pokazali kroz poslednje tri godine kroz pomoći koje dajemo.

Mali se osvrnuo i na pomoć oboleloj deci, rečima da se u ovom trenutku izdvaja 40 puta više novca za obolelu decu čije zdravstveno stanje zahteva lečenje u inostranstvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.