PRIZNANJE DOVELO DO HAPŠENJA Golf sam dala dečku, a on je njime ubio čoveka

Izvor: Blic, 29.Jun.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNANJE DOVELO DO HAPŠENJA "Golf sam dala dečku, a on je njime ubio čoveka"

Denis Č. uhapšen je danas zbog sumnje da je vozio golf koji je u petak pregazio pešaka (65) u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu.

On je identifikovan uz pomoć devojke koja je prijavila krađu "golfa" istog dana kada se dogodila nesreća.

Nakon što je saslušana u policiji, ona je ipak priznala da je vozilo svog oca dala dečku i da je on potom izazvao nesreću.

Podsećamo da je muškarac (65) poginuo je u petak uveče u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu, na raskrsnici sa Baranjskom kada su na njega naletela dva automobila, od kojih je jedan prijavljen kao ukraden.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Uhapšen vozač osumnjičen da je ubio pešaka

Izvor: B92, 29.Jun.2015

U Beogradu je danas uhapšen D.Č. (1989), zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u Ugrinovačkoj ulici, u kojoj je poginuo pešak...Kako se navodi u saopštenju policije, D.Č. se tereti za teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.