PRINC HARI SE VRATIO U BRITANIJU, kralj MOLI sinove: NE ČINITE MOJE POSLEDNJE GODINE BEDNIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 18:25

PRINC HARI SE VRATIO U BRITANIJU, kralj MOLI sinove: NE ČINITE MOJE POSLEDNJE GODINE BEDNIM

Povratak vojvode od Saseksa u Englesku.

Mlađi sin kralja Čarlsa Trećeg i vojvoda od Saseksa, princ Hari, hitno je iz Amerike doputovao u Veliku Britaniju, kako bi porodici pružio podršku u teškim danima, kada je kralju dijagnostifikovan kancer.

Bakingemska palata je juče objavila zvanično saopštenje da je kralju Čarlsu dijagnostifikovan rak, ali nije navedeno od kog raka kralj boluje.

Izvori bliski kraljevskoj porodici navode da je kralj lično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obavestio sinove Vilijama i Harija o bolesti, kao i svoju braću i sestre, neposredno pre objave javnosti.

Nakon saznanja, Hari je hitno organizovao polazak iz Los Anđelesa, a kako javljaju mediji, vojvoda je danas u vreme ručka stigao u London i odmah krenuo u posetu ocu, koji se trenutno nalazi u Klarens Hausu.

Izvor blizak princu je potvrdio da je Hari lično razgovarao sa svojim ocem o stravičnoj dijagnozi, te da je odmah nakon toga krenuo na put, ka Velikoj Britaniji.

Vojvoda je, navodno, u London stigao sam, a njegova supruga, Megan Markl, ostala je u Americi, sa njihovo dvoje dece, princom Arčijem i princezom Lilibet.

S obzirom na reakciju princa Harija, smatra se da će odnosi oca i sina ponovo dobiti novu dimenziju, nakon problematičnog odnosa, dok razdor sa princem od Velsa traje još uvek.

Tokom napetog sastanka nakon sahrane vojvode od Edinburga, kralj je preklinjao sinove:

- Molim vas, momci. Ne činite moje poslednje godine bednim - navodno je rekao kralj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.