PRIMILA JE PET JEDINICA KRVI, POVREDA GLAVE TEŠKO DA ĆE PROĆI... Poznato stanje devojčice koju je upucao pomahnitali ubica na Vračaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 16:08

"PRIMILA JE PET JEDINICA KRVI, POVREDA GLAVE TEŠKO DA ĆE PROĆI..." Poznato stanje devojčice koju je upucao pomahnitali ubica na Vračaru

Medicinski radnik dodaje i da su dvojica dečaka koji su laške ranjeni stabilno.

Operacija učenice koja je jutros teško ranjena tokom pucnjave u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" završena je, međutim njeno stanje je i dalje kritično. 

Transfuzista koji je učestvovao u operaciji otkrio je za Telegraf. rs najnovije detalje o stanju devojčice koja je teško ranjena u glavu.

- Primila je pet kesa krvi, dve u toku operacije, tri nakon, ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lično doneo kese - rekao je on.

Ovaj medicinski radnik dodaje i da su dvojica dečaka koji su laške ranjeni stabilno.

- Njihove povrede će proći, ali rana glave teško...-  otkriva on za medoje.

Ranije je u izjavi za medije direktor Dečije klinike u Tiršovoj dr Siniša Dučić izjavio da je operacija završena, te da devojčica ima tešku povredu mozga i da je životno ugrožena.

Podsetimo, u pucnjavi koja se dogodila u 8.40 u školi ubijeno je osam učenika i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedna nastavnica povređeni.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u Beogradu čitajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tiršova i Urgentni saopštili stanje povređene dece: Kritično je

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 08:14

Devojčica, primljena nakon pucnjave u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", u kritičnom je stanju i vitalno je ugrožena...Prema rečima vršioca dužnosti direktora dečje klinike u Tiršovoj Siniša Dučić, dvojica primljenih dečaka su stabilno i za nekoliko dana se očekuje da budu pušteni na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.