PRIJATELJICA IZ PAKLA: Ovo je žena koja je ubila poznanicu, pa joj OTELA dete i majku, za sve to je imala DOBRO OSMIŠLJEN plan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 08:48

PRIJATELJICA IZ PAKLA: Ovo je žena koja je ubila poznanicu, pa joj OTELA dete i majku, za sve to je imala DOBRO OSMIŠLJEN plan (FOTO)

Tokom proteklih nekoliko nedelja i meseci, par je otvoreno razgovarao sa komšijama i kolegama sa posla o predstojećem "rođenju" njihove ćerke, dok policija sumnja da su ubistvo i otmica unapred planirani.
Ina O. (43) se stidljivo osmehuje na fotografiji koju je objavila na jednoj društvenoj mreži. Tu navodi svoju profesiju kancelarijskog službenika i mesto stanovanja. Na prvi pogled izgleda kao još jedna obična žena, ali policija veruje da je majka tri sina zapravo ubica.
Ina O, rođena u Rusiji i njen suprug Nemac Marko O. (44) osumnjičeni su da su navodno ubili svoju poznanicu Ukrajinku Margaritu R. (27), kidnapovali njenu majku Marinu i petonedeljnu bebu Miju u Nemačkoj....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.