PRIJATELJICA ANE VOLŠ POD ISTRAGOM? Nedavnom izjavom zaparala uši svima: Nadam se brzom zatvaranju slučaja - ISPLIVALI NOVI DETALJI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 18:42

PRIJATELJICA ANE VOLŠ POD ISTRAGOM? Nedavnom izjavom zaparala uši svima: Nadam se brzom zatvaranju slučaja - ISPLIVALI NOVI DETALJI (VIDEO)

Prema tužbi na sudu u Norfolku, Pamela je navodno postala bliska sa ženom koja je patila od demencije, kako bi je naterala da potpiše ugovor o kući vrednoj 3 miliona dolara.

Žena koja tvrdi da je prijateljica Ane Volš, Srpkinje nestale u Masačusetsu, trenutno je pod istragom zbog optužbi da je naterala osobu sa demencijom da potpiše ugovor o imovini vrednoj 3 miliona dolara.

Tokom nedavnog pojavljivanja na TV, biznismenka Pamela Bardi iz Masačusetsa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdila je da je prijateljica sa Anom Volš, dodajući da se nada brzom zatvaranju slučaja.

U jednoj od objava na Fejsbuku povodom nestanka Ane Volš, Bardi je takođe spomenula i svoju "mentorku", koja je navodno umrla pod sumnjivim okolnostima 2020. godine. Sada TB Daily News prenosi da se radi od Džudit Benmoše koja je navodno bila mentorka Bardi i umrla 2020. godine.

Pamela Bardhi, a friend of Cohasset mother Ana Walshe, reacts to the news that Ana’s husband Brian has been charged with her murder. Authorities have released few details about what prompted the upgraded charges. More on the case, tonight on NBC10 Boston's News at 11. pic.twitter.com/sSNTc1FEGw

— NBC10 Boston (@NBC10Boston) January 17, 2023

Prema njenoj stranici na Fejsbuku, Bardi je biznismenka, radi sa nekretninama i motivacioni govornik. Takođe je predsednica firme za nekretnine The Mosche Group.

Danijel, sin Džudit Benmoše, tužio je Bardi pred sudom u Norfolku, rekavši da je ona iskoristila demenciju njegove majke i njegov alkoholizam da ih ubedi da prepišu kuće u Bruklinu i Zapadnom Roksberiju. Prema tužbi, Bardi je namerno postajala bliska sa Džudit dok se njeno zdravlje pogoršavalo zbog demencije. Navodno ju je ubedila da potpiše akte u julu 2020, samo četiri meseca pre nego što je umrla.

#AnaWalshe #JusticeForAnaWalshe

Ana’s friend Pamela Bardhi reacts about the new charges Brian faces.

pic.twitter.com/CrdbLoFhmE

— 🤓L̤̮E̤̮G̤̮🅰️C̤̮Y̤̮🤓 (@iamlegacy23) January 18, 2023

Kako je Danijelov potpis takođe bio potreban, u tužbi se navodi da je on to potpisao jer ga je Bardi slagala da će izgubiti svoje SSDI beneficije, ukoliko to ne uradi. Svojim potpisom prebacio je tri miliona u nekretninama Bardi. Kuća je vredna 2,5 miliona dolara, ali Bardi je imala poteškoća da je renovira jer se nalazila u istorijskom okrugu.

Bardi je imovinu u Bruklinu prebacila na preduzeće koje je osnovala pod nazivom Lady B, LLC u aprilu 2021, jedno od najmanje devet preduzeća koje je osnovala. Ona je takođe optužena da je zaplenila sve bankovne račune Džudit Benmoše i dragocene antikvitete. S druge strane, kako se navodi u tužbi, Danijel nije dobio skoro ništa.

Iako se Pamela više puta pojavljivala u američkim medijima i govorila o nestaloj Ani, čini se da nema dokaza da su njih dve bile prijateljice. Nikada nisu bile prijatelji na Fejsbuku i nisu se pratile na Instagramu. Na Aninom profilu nema slika Pamele, a inače je bila veoma aktivna na mrežama i stalno je objavljivala fotografije sa prijateljima i kolegama. Takođe nema ni Aninih slika na Pamelinom profilu, a ona je, inače, uklonila sve objave od 2007. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ko je misteriozna prijateljica Ane Volš? Optužena da je prevarila jednu porodicu za skoro tri miliona dolara!

Izvor: 24sedam.rs, 07.Feb.2023, 00:25

Prema njenoj stranici na društvenoj mreži Fejsbuku, Bardi je biznismenka, koja se bavi nekretninama i motivacioni je govornik

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.