PRIGOŽINOVA KARIJERA ZAVRŠENA Jednu stvar mu Putin nikako neće oprostiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 23:07

"PRIGOŽINOVA KARIJERA ZAVRŠENA" Jednu stvar mu Putin nikako neće oprostiti

Gardner smatra da je za Putina veoma neprijatno što je Prigožin uspeo da pređe granicu.

Dopisnik BBC i stručnjak za bezbednost, Frenk Gardner, smatra da su pregovori koje je vodio Aleksandar Lukašenko zapravo pobeda Vladimira Putina.

⚡️#BREAKING Close up video confirming that Prigozhin is leaving Rostov pic.twitter.com/YAlsRK6PnD

— War Monitor (@WarMonitors) June 24, 2023

On navodi da je Jevgenij Prigožin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očekivao da će mu se i drugi pridružiti tokom pohoda na Moskvu, ali se to nije dogodilo.

- Putin nije čovek koji lako oprašta. Mislim da je Prigožinova vojna i politička budućnost sada završena - rekao je Gardner.

Smatra da je za Putina veoma neprijatno što je Prigožin uspeo da pređe granicu i zauzme vojni štab južnog okruga Rusije u Rostovu, dok mu se niko nije suprotstavio.

Sve o oružanoj pobuni u Rusiji pročitajte OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.