PREVARILI SU LJUDE KOJI SU GLASALI ZA NJIH: Vučić - Nemojte da budemo Dragan Đilas koji je primoravao socijaliste da pogaze svoju reč

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 21:46

"PREVARILI SU LJUDE KOJI SU GLASALI ZA NJIH": Vučić - Nemojte da budemo Dragan Đilas koji je primoravao socijaliste da pogaze svoju reč

"Bolje izgubiti izbore nego nečasno formirati vlast."

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je prijateljima iz stranke čiji je član rekao da je bolje da ponekad izgube izbore, nego da nečasno formiraju vlast.

- Nemojte da budemo Dragan Đilas koji je primoravao socijaliste da pogaze svoju reč, a oni pogazili svoju reč i prevarili ljude koji su za njih glasali i pogazili narodnu volju te 2008. godine - rekao je Vučić.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.