PRETUKAO MI SINA, SKINUO GA I BACIO U KONTEJNER: Ispovest majke čije je dete bilo žrtva nasilnika NA NOVOM BEOGRADU

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 08:56

"PRETUKAO MI SINA, SKINUO GA I BACIO U KONTEJNER": Ispovest majke čije je dete bilo žrtva nasilnika NA NOVOM BEOGRADU

Nasilnik je uhapšen posle nekoliko minuta.

Policija na Novom Beogradu uhapsila je, u ponedeljak,  osamnaestogodišnjeg mladića koji je tog dana rano ujutru ispred zgrade sačekao dečaka (15) pretukao ga, skinuo sa njega odeću, ukrao mu mobilni telefon i naterao ga da uđe u kontejner.

Naslinku je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati zbog razbojništva i nanošenja teških telesnih povreda.

Tinejdžeru su konstatovane teške telesne povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Institutu za majku i dete na Novom Beogradu.

Majka povređenog mladića tokom istrage je rekla da je njen sin tog jutra krenuo u školu i da ga je ispred zgrade sačekao mladi razbojnik. Prema njenim rečima, on ga je vukao niz ulicu, tukao, skinuo sa njega odeću, ukrao mobilni telefon i na kraju mu naredio da uđe u kontejner.

- Ona je rekla da ju je sin zvao i da je ispričao šta se dogodilo. O razbojniku ništa nije znala kao ni motivu- kaže izvor medija.

Kako mediji nezvanično saznaju, sve je to slikao i snimao mobilnim telefonom.

Nemile scene gledali su stanari obližnih zgrada koji su pozvali policiju.

Za svega nekoliko minuta mladić  je uhapšen. Inspektori su kod njega pronašli sve stvari koje pripadaju žrtvi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.