PRESEKLI REŠETKE KUĆE HORORA I ZATEKLI JEZIV PRIZOR Videli su SEDMORO DECE, a to je bio tek početak NOĆNE MORE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 08:03

PRESEKLI REŠETKE KUĆE HORORA I ZATEKLI JEZIV PRIZOR Videli su SEDMORO DECE, a to je bio tek početak NOĆNE MORE! (FOTO)

Policija je delovala po anonimnoj dojavi.

Policajci su pronašli gladnu, dehidriranu, prljavu i golu decu zaključanu na imanju u Makapi u Brazilu, nakon što su ostavljeni da o njima brine  13-godišnja devojčica.

Sedmoro gole i izgladnele dece spaseno je nakon što su pronađeni zaključani u prljavom, horor stanu.

Deca, stara između tri i sedam godina, ostavljena su na čuvanje kod 13-godišnje devojčice, koja je najmlađa sestra dve majke dece, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada su ih policajci 4. juna pronašli zaključane na imanju u Makapi u Brazilu.

Zvaničnici su rekli da su bili prljavi, izgladneli, bez odeće i da su takođe imali grip. Pored toga, imali su rane na telima i pokazivali znake anemije.

Prema službama za zaštitu dece, jedan od dečaka ima autizam i svi su odvedeni kod lekara.

pic.twitter.com/7n3gUiIaWh

— pensador (@sakriosamime) June 7, 2021

Tinejdžerki koja je bila sa decom po dolasku policajaca rečeno je da ih čuva i laže o njenim godinama ako neko pita, tvrdeći da ima 17 godina.

Deca su bila zatvorena u kući bez nadzora odraslih od strane njihovih majki, koje takođe žive na imanju.

Prema rečima policajaca koji su otišli ​​do kuće i spasili decu, imanje je bilo prljavo, a unutra nije bilo tekuće vode, vode za piće, hrane, šporeta ili frižidera.

pic.twitter.com/4wdtaMw1PX

— pensador (@sakriosamime) June 7, 2021

Pripadnici policije i službi za zaštitu dece rekli su da su otišli ​​u kuću nakon što su dobili anonimne dojave o situaciji dece. Meštani su morali da im pomognu da preseku metalnu kapiju kako bi dobili pristup deci.

Trinaestogodišnja devojčica obavestila je zvaničnike da su njene dve starije sestre majke sedmoro braće i sestara - jedna od troje dece, a druga od četvoro.

Službenici u početku nisu uspeli da pronađu žene, ali su kasnije dve majke kontaktirale službe za zaštitu dece kako bi vratile decu.

pic.twitter.com/L7Ktn4SR4b

— pensador (@sakriosamime) June 7, 2021

Službe za zaštitu dece takođe su pokušale da pronađu očeve i bake i deke dece. Međutim, takođe je ocenjeno da nisu sposobni da uzmu mlade.

Policija istražuje slučaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.