PREMINUO MUŠKARAC IZ VLADIMIROVACA KOJI JE UBIO SINA NA NJIVI: Pucao u njega iz automatske puške

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 10:38

PREMINUO MUŠKARAC IZ VLADIMIROVACA KOJI JE UBIO SINA NA NJIVI: Pucao u njega iz automatske puške

Sin (36) juče nađen mrtav, a pored njegovog tela ležao je otac koji je davao znake života.

Muškarac (64) iz Vladimiraca koji je juče ubio svog sina (36) umro je u Kliničkom centru u Beogradu. Telo muškarca nađeno je na njivi, otac mu je presudio hicem iz automatske puške na njivi.

- On je sebi pucao u glavu i sa teškim povredama, bez svesti, prvo je primljen u urgentni prijem šabačke bolnice, odakle je hitno transportovan u Beograd. Preminuo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmah po prijemu u ambulanti reanimacije - naveo je izvor.

Podsetimo, juče je, posle svađe sa sinom na njivi u blizini kuće otac u sina ispalio nekoliko hitaca iz automatske puške, a potom pucao sebi u glavu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.