PREMINUO ČUVENI VODITELJ: Porodica saopštila crne vesti: Svi tugujemo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 19:59

PREMINUO ČUVENI VODITELJ: Porodica saopštila crne vesti: "Svi tugujemo..."

Njegova porodica je potvrdila smrt

Di-džej radija BBC i voditelj Stiv Rajt preminuo je u 69. godini, javljaju britanski mediji. u saopštenju objavljenom u utorak.

- Sa dubokom tugom i dubokim žaljenjem objavljujemo smrt našeg voljenog Stiva Rajta. Pored sina Toma i ćerke Lusi, Stiv iza sebe ostavlja brata Lorensa i oca Ričarda - ističe se u saopštenju, pa se dodaje:

- Takođe, veoma voljeni bliski prijatelji i kolege, i milioni odanih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radio slušalaca koji su imali sreću i veliko zadovoljstvo da puste Stiva u svoj svakodnevni život kao jednu od najizdržljivijih i najpopularnijih radijskih ličnosti u Velikoj Britaniji - objavila je porodica.

- Pošto svi tugujemo, porodica traži privatnost u ovom izuzetno teškom trenutku - napisali su.

(Srbija Danas/Telegraf.rs/Milan Prelić/Preneo: V.M.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.