PREKINULI NIZ PORAZA: Ratkovica asistirao za pobedu Tibingena

Izvor: Kurir, 09.Feb.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKINULI NIZ PORAZA: Ratkovica asistirao za pobedu Tibingena

Uprkos tome što su zabeležili četvrtu pobedu ove sezone, košarkaši Tibingena su i dalje na samom začelju Bundeslige

Košarkaši Tibingena došli su do četvrte pobede ove sezone u Bundesligi, pošto su u meču 20. kola slavili protiv Vicburga sa 82:63.

Odličnu partiju u tom trijumfu prikazao je srpski košarkaš Branislav Ratkovica, koji je sjajno razigravao svoje saigrače. On je meč završio sa osam poena, isto toliko asistencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i tri skoka za 31 minut u igri.

Najefikasniji u pobedi Tibingena bio je Bogdan Radosavljević, nemački košarkaš srpskog porekla, koji je upisao 22 poena. Poen manje imao je Aleks Haris, dok se na drugoj strani istakao Dominik Vejters sa 17 poena i šest asistencija.

Uprkos tome što su zabeležili četvrtu pobedu ove sezone, košarkaši Tibingena su i dalje na samom začelju Bundeslige.

U narednom kolu, sledeće subote od 20 časova, Ratkovica i saigrači dočekuju Braunšvajg.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.