PREDSEDNIK VUČIĆ SE VEČERAS OBRAĆA NACIJI: Saopštava detaljan plan imunizacije i novi paket pomoći privredi Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 17:02

PREDSEDNIK VUČIĆ SE VEČERAS OBRAĆA NACIJI: Saopštava detaljan plan imunizacije i novi paket pomoći privredi Srbije!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras gostuje u centralnom dnevniku Radio televizije Srbije i govori o novom paketu pomoći privredi Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić javnosti Srbije večeras saopštava detalje ekonomskog paketa podrške privredi Srbije.

Vučić je u okviru objave na Instagramu saopštio da će građanima Srbije izneti i detaljan plan imunizacije u Srbiji večeras u Dnevniku RTS-a u 19 i 30 časova.

A post shared by Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučić (@buducnostsrbijeav)

Prema najnovijim podacima Oksfordskog univerziteta, Srbija je na trećem mestu u Evropi, a šestom u svetu po stopi vakcinisanih protiv koronavirusa na 100 građana.

Ispred Srbije po stopi vakcinisanih prvom dozom vakcine protiv korone u Evropi su samo Velika Britanija i Malta.

- Od rane zore borba za vakcinu, za svaku vakcinu, za svakog građanina naše zemlje. Mnogo sastanaka, mnogo teških razgovora. Svet je danas kao Titanik, bogati su pokušali da čamce za spašavanje obezbede samo za sebe. Bogati i veliki. A da nas sve ostale ostave bez ičega, da potonemo zajedno sa Titanikom. Mi smo žilav narod borićemo se za svoj opstanak za život Srbije i uspećemo u tome. Zato hoću da vas obavestim da smo jutros dobili još 10 hiljada novih vakcina i uspećemo i pobedićemo zajedno. Živela Srbija - rekao je predsednik.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDSEDNIK BIO GOST U DNEVNIKU RTS-a: Trenutno vakcinisano 319.504 ljudi u Srbiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u centralnom dnevniku Radio televizije Srbije i govorio o novom paketu pomoći privredi Srbije..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u centralnom dnevniku Radio televizije Srbije i govorio o novom paketu pomoći privredi Srbije...Predsednik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Država daje novac građanima: Poznato koliko para dobija svaki pojedinac, poseban iznos za penzionere

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je deo ekonomkse pomoći koji se planira u narednim mesecima, kao pomoć domaćoj privredi...Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je tokom svog gostovanja u Dnevniku RTS-a istakao da će tokom tri meseca zaposleni u malim, mikro i srednjim preduzećima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.