PREDSEDNIK VUČIĆ SA AMBASADOROM KINE: Razgovaralo se o poseti Sija našoj zemlji, a sve to uz najbolje domaće vino (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 16:50

PREDSEDNIK VUČIĆ SA AMBASADOROM KINE: Razgovaralo se o poseti Sija našoj zemlji, a sve to uz najbolje domaće vino (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom instagram nalogu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je održao sastanak sa ambasadorom NR Kine Li Mingom, u prijatnoj atmosferi zajedno sa ministarkom poljopeivrede Jelenom Tanasković, ministrom finansija Sinišom Malim i ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goranom Vesićem.

- Sa @jelenatanaskovicofficial @mali_sinisa ,@vesicg na prijatnom ručku i još boljem sastanku sa ambasadorom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NR Kine Li Mingom. Razgovarali smo o snažnom zamahu odnosa između naše dve zemlje, predstojećoj poseti velikog prijatelja Srbije, predsednika Sija i naravno – probali domaća vina - napisao je predsednik na Instagramu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.