PREDSEDNIK UGANDE U POSETI SRBIJI Sastanak sa Vučićem nakon svečanog dočeka: Srbija nastavlja da obnavlja i učvršćuje svoja stara partnerstva (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 11:46

PREDSEDNIK UGANDE U POSETI SRBIJI Sastanak sa Vučićem nakon svečanog dočeka: "Srbija nastavlja da obnavlja i učvršćuje svoja stara partnerstva" (FOTO)

Predsednik Ugande u zvaničnoj poseti Srbiji.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas predsednika Republike Ugande Joveri Kagutu Musevenija, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji.

Kako je saopštila služba za saradnju s medijima predsednika Republike, posle toga slede plenarni razgovori delegacija Srbije i Ugande predvođeni dvojicom predsednika, dok su izjave za medije planirane u 11.30.

- Čast mi je da dočekam još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednog prijatelja Srbije, predsednika Ugande Joveri Kagutu Musevenija. Naši bilateralni odnosi zasnovani su na principima međusobnog uvažavanja i razumevanja, solidarnosti i tradicionalnog prijateljstva. Razgovaramo o razvoju saradnje, ekonomskom povezivanju i projektima na kojima bismo mogli zajedno da radimo, jer Srbija nastavlja da obnavlja i učvršćuje svoja stara partnerstva, dok sa iskrenim prijateljima gradi nove mostove za budućnost - napisao je Vučić na Instagramu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.