PREDSEDNIK SRBIJE SA PORODICOM NA POMENU KSENIJI VUČIĆ: Godinu dana od smrti novinarke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 13:14

PREDSEDNIK SRBIJE SA PORODICOM NA POMENU KSENIJI VUČIĆ: Godinu dana od smrti novinarke (FOTO)

Porodica novinarke Ksenije Vučić, prve supruge predsednika Srbije Aleksandra Vučića, obeležava danas godišnji pomen na Novom groblju u Beogradu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je na groblje sa sinom Danilom.

Osim najbližih članova porodice, pomenu na Novom groblju prisustovali su i brojni prijatelji i kolege pokojne novinarke. Tu su bili i premijerka Ana Brnabić, ministri Goran Vesić i Siniša Mali, i mnogi drugi.

Podsetimo, Ksenija Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preminula je u subotu, 29. januara 2022. godine, u 56. godini života.

Ksenija je preminula u svom domu, a pored nje je u tom trenutku bio sin Danilo. Ksenija Vučić radila je kao novinar više od 30 godina. Karijeru je započela na TV Studiju B, a poslednjih godina je vodila izuzetno gledane emisije na kanalima TV Pink.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GODINU DANA OD SMRTI NOVINARKE KSENIJE VUČIĆ: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa sinom Danilom došao na pomen

Izvor: Pančevac-online.com, 28.Jan.2023

Ksenijina porodica godišnji pomen je obeležila na Novom groblju u Beogradu. Sutra se navršava godinu dana od smrti novinarke Ksenije Vučić, prve supruge predsednika Aleksandra Vučića. Tim povodom, Ksenijina porodica je godišnji pomen je obležila na Novom groblju u Beogradu. Predsednik Srbije...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.