PREDSEDNIK SRBIJE DANAS U ŠUMADIJSKOM OKRUGU: Vučić u poseti Kragujevcu i opštini Knić

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2021, 07:15

PREDSEDNIK SRBIJE DANAS U ŠUMADIJSKOM OKRUGU: Vučić u poseti Kragujevcu i opštini Knić

U 13.10 sati, Vučić će imati sastanak sa predstavnicima Šumadijskog okruga.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će posetiti Kragujevac i opštinu Knić, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednija Srbije.

Programom posete predviđen je u Kragujevcu, u 11.15 sati, obilazak fabrike Siemens Mobility Doo Cerovac.

U Opština Knić, za 14.25 časova planiran je obilazak OŠ "Vuk Karadžić", a potom u 15.10 Vučić će posetiti destileriju "Aleksić Prvi" Guberevac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Gradićemo najsavremeniju prugu za istraživanje, koštaće preko 20 miliona evra" VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 22.Jul.2021

Kragujevac, Knić -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u obilasku Šumadijskog okruga. Ovom prilikom posetio je i Kragujevac...Predsednik je posetu započeo obilaskom pogona kompanije Simens mobiliti u Cerovcu kod Kragujevca. On je održao sastanak sa čelnicima kompanije, a potom obišao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.