PREDLOŽEN PRITVOR PETRU ĐURIĆU: Saslušan osnivač pokreta Ćale ovo je za tebe - sumnja se da je PRETIO devojci

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 16:09

PREDLOŽEN PRITVOR PETRU ĐURIĆU: Saslušan osnivač pokreta "Ćale ovo je za tebe" - sumnja se da je PRETIO devojci

Petar Đurić, osnivač pokreta "Ćale ovo je za tebe", osumnjičen za krivično delo Ugrožavanje sigirnosti, saslušan je u Prvom Osnovnom javnom tužilastvu.

Nakon saslušanja, zamenik tužioca predložio je da se Đuriću odredi pritvor do 30 dana da ne utiče na svedoke i ne ponovi delo.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su P. Đ. (1989.) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
On se tereti da je tridesetogodišnjoj devojci, sa kojom je donedavno bio u emotivnoj vezi, odmah nakon raskida počeo da šalje uznemirujuće preteće i uvredljive poruke, a u jednom klubu joj je prišao i vređao je, saopštio je MUP.

Takođe, kako se sumnja, fizički je nasrnuo na njenog druga, sa kojim je bila u društvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SUDIJA IZREKAO PRESUDU PETRU ĐURIĆU: Osnivač pokreta "Ćale ovo je za tebe" dobio meru zabrane prilaska

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021

Protiv navedenog rešenja stranke i branilac imaju pravo žalbe u roku od tri dana..Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je prema okrivljenom Petru Đuriću odredio meru zabrane prilaska, sastajanja ili komuniciranja sa određenim licima koja može trajati dok za to postoji potreba,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.