PRED NJIM JE BILA BLISTAVA KARIJERA U FUDBALU, ALI SE ODLUČIO ZA TERORIZAM: Loši potezi napadača iz Beča (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 09:40

PRED NJIM JE BILA BLISTAVA KARIJERA U FUDBALU, ALI SE ODLUČIO ZA TERORIZAM: Loši potezi napadača iz Beča (VIDEO)

Nikome nije jasno kako je jedan miran dečak i talenovan sportista postao krvoločni ubica i terorista

U terorističkom napadu koji se u ponedeljak dogodio na ulicama Beča radikalni islamisti ubili su četvro i ranili čak 17 ljudi, a jedan od napadača bio je Albanac iz Severne Makedonije - Kujtim Fejzulaj.

Kujtima je nakon žestokog okršaja policija likvidirala.

Pre samo pet godina Fejzulaj je bio fudbaler i pokazivao je veliki potencijal na fudbalskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << terenu. Igrao je za bečki klub i bio omiljen u njemu.

.

To se pita i austrijski novinar Florian Klenk.

- Za mene ostaje pitanje - zašto se čovek koji je igrao u bečkom klubu i kome se predviđala uspešna fudbalska karijera nakon samo nekoliko godina toliko radikalizovao i ubio četvoro ljudi, a ranio više od 20. Šta se dogodilo? Ovo je pitanje koje koje zahteva ozbiljnu istragu - rekao je Klenk.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.