PRAVO MESTO ZA DEVOJČICE SPORTSKOG DUHA: Uz jednu karticu očekuje vas popust za ovaj RUKOMETNI KLUB (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 20:03

PRAVO MESTO ZA DEVOJČICE SPORTSKOG DUHA: Uz jednu karticu očekuje vas popust za ovaj RUKOMETNI KLUB (FOTO)

Upola niža cena tokom prva tri meseca treniranja

Na adresi Kej oslobođenja 29/3 u Zemunu okupljaju se devojčice. Mlade, talentovane, sportskog duha, utrenirane, željne dokazivanja... Ovo je zapravo adresa na kojoj je smešten ženski Rukometni klub "Taurunum", a u kome se umeću s loptom uče i međusobno nadmeću sportistkinje do 16 godina.

Ono što ovaj klub izdvaja, pored mladalačke ženske energije, jeste i specijalni popust namenjen novim članovima. Reč je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o upola nižoj ceni tokom prva tri meseca treniranja, a koji je rezultat saradnje sa Gradskom opštinom Zemun.

GO Zemun je pokrenula projekat Moja zemunska kartica sa ciljem da građanima i građankama Zemuna omogući korišćenje popusta na robe i usluge. Sve što je potrebno jeste podići karticu na šalteru broj tri u sali gradske opštine i koristiti brojne povoljnosti.

Za dodatne informacije o tome šta se sve nalazi u ponudi, pogledajte na sajtu opštine ili njihovoj Fejsbuk stranici. Za više informacija o radu rukometnog kluba, pozovite na 063/33-41-27.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.