PRAVO LICEMERSTVO KONTRAVEZNOG BIZNISMENA DAKE: Promenio ploču - nekad hvalio Vučića, a sada vređa predsednika! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 13:19

PRAVO LICEMERSTVO KONTRAVEZNOG BIZNISMENA DAKE: Promenio ploču - nekad hvalio Vučića, a sada vređa predsednika! (VIDEO)

Daka je prošle godine u januaru otvoreno hvalio predsednika Srbije Aleksandra Vučić

Kontroverzni crnogorski biznismen Miodrag Daka Davidović pokazuje pravo licemerstvo -  bez ustručavanja menja političke stavove i bez pardona ih iznosi javno, kao da zaboravlja da nastupi u medijima ostaju zabeleženi i kad on "promeni ploču".

On je prošle godine u januaru otvoreno hvalio predsednika Srbije Aleksandra Vučića u jutarnjem programu na TV Hepi. Rekao je da je Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaslužan za jedinstvo i zajedništvo srpskog naroda, ali licemernom Davidoviću nije trebalo mnogo, da Vučić za njega postane "umobolnik i šizofrenik".

Daka Davidovic pic.twitter.com/qZEmjnf60i

— Drustvene mreze (@drustvenidrug) March 7, 2021

- Vidite li da ovo sve vaskrsava, ovo svekoliko srpstvo, da se mi okupljamo i vraćamo se sebi i veri. Sveti Vasilije je vaskrsao i predsednika Vučića! Kakav je on intervju dao na taj sudnji dan, pa to je za ponos svekolikom srpstvu na taj dan što je rekao. Drugo, predsednik Vučić je na televiziji, video sam, rekao da je ponosan kako se naš narod u Crnoj Gori nosi i da je naš narod uzdignutog čela - rekao je Davidović.

Međutim, nije mu mnogo trebalo da potpuno promeni ploču i da krene u napade na srpskog predsednika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.