(UPOZORENJE - SKLONITE DECU OD TV) PRIKAZ BELIVUKOVIH ZLOČINA: Objavljivanje MONSTRUOZNIH fotografija

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 20:03

(UPOZORENJE - SKLONITE DECU OD TV) PRIKAZ BELIVUKOVIH ZLOČINA: Objavljivanje MONSTRUOZNIH fotografija

Preporuka je da se deca, mlađi od 18 godina i osobe osetljivog zdravstvenog stanja udalje u trenutku kada ministar policije Aleksandar Vulin najavi prikazivanje uznemirujućeg sadržaja.

Fotografije uznemirujućeg sadržaja na kojima su prikazani monstruozni zločini biće prikazane večeras nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

Kako se sumnja, ove zločine počinili su Veljko Belivuk i pripadnici njegovog kriminalnog klana, a borba protiv organizovanog kriminala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedna je od ključnih tema sednice.

Obraćanje državnog vrha nakon sednice moći ćete da pratite uživo u video prenosu na našem portalu nakon 19:30 časova, a preporuka je da se deca, mlađi od 18 godina i osobe osetljivog zdravstvenog stanja udalje u trenutku kada ministar policije Aleksandar Vulin najavi prikazivanje uznemirujućeg sadržaja.

Kako je Vučić najavio ranije danas, na sednici će se razmatrati i situacija s korona virusom, nove prilike na Kosovu i Metohiji, u regionu, u svetu i Evropi, novoj administraciji u SAD, a pre svega o borbi protiv organizovanog kriminala.

Sednici prisustvuju premijerka Ana Brnabić, ministar odbrane Nebojša Stefanović, ministar policije Aleksandar Vulin, ministar finansija Siniša Mali, ministar inostranih poslova Nikola Selaković, ministarka pravde Maja Popović direktor BIA Bratislav Gašić, načelnik Generalšataba Vojske Srbije Milan Mojsilović, državni tužilac Zagorka Dolovac i direktor policije Vladimir Rebić.

Posle sednice, prema najavama Vučić će se obratiti medijima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Tužilaštvi predati nesporni dokazi o prisluškivanju predsednika Vučića

Izvor: N1 televizija, 06.Mar.2021

Ministar policije Aleksandar Vulin izjavio je posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost da je policija predala materijal Tužilaštvu za organizovani kriminal u vezi sa prisluškivanjem predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice.

Nastavak na N1 televizija...

SRBIJA U NEVERICI: Objavljene fotografije Belivukovih zločina posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021

Iz državnog vrha je kriminalcima poslata poruka - da su gotovi!..Fotografije uznemirujućeg sadržaja na kojima su prikazani monstruozni zločini prikazane su večeras nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost...Kako se sumnja, ove zločine počinili su Veljko Belivuk i pripadnici njegovog kriminalnog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučić i Vulin prikazali fotografije uznemirujućeg sadržaja

Izvor: Radio 021, 06.Mar.2021

Nakon Sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar policije Aleksandar Vulin pokazali su fotografije uznemirujućeg sadržaja...Na ovim snimcima prikazani su monstruozni zločini, koje su, kako se sumnja, počinili Veljko Belivuk i pripadnici njegovog kriminalnog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.