POŽURILA DA DOĐE NA SVET Beba se rodila u kolima Hitne pomoći, a porođaj obavio MINISTAR ZDRAVLJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŽURILA DA DOĐE NA SVET Beba se rodila u kolima Hitne pomoći, a porođaj obavio MINISTAR ZDRAVLJA

Mladi bračni par iz Gruda dobio je ćerkicu na putu do bolnice u Mostaru, a porođaj je obavio ni manje ni više nego Tomislav Pejić, ministar zdravlja Županije Zapadnohercegovačke.

Jutros nešto posle pola devet, kod mesta Gornje Dužice na području Širokog Brijega, na svet je došla devojčica, koja izgleda nije mogla da sačeka dolazak do mostarske bolnice gde je krenula vozilom Hitne pomoći DZ Grude.

S obzirom na situaciju, devojčica se rodila u vozilu Hitne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoći, a u pomoć su odmah priskočile i komšije među kojima je bila i jedna medicinska sestra.

Prvo kupanje bebice je obavljeno u kući ispred koje su se parkirali u mestu Gornje Dužice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRINOVA NA PUTU DO BOLNICE Trudnicu u kolima Hitne pomoći PORODIO MINISTAR

Izvor: Blic, 11.Jun.2019, 12:39

Devojčica, ćerka mladog bračnog para iz Gruda, koja je rođena juče ujutro na području Gornjih Dužica kod Širokog Brijega, došla je na svet u kolima Hitne pomoći, jer nije bilo vremena za porod u bolničkoj rađaonici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.