POZNATI STRUČNJAK UPOZORAVA: Evo šta će se dogoditi ukoliko Pašinjan ostane na vlasti

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2023, 21:33

POZNATI STRUČNJAK UPOZORAVA: Evo šta će se dogoditi ukoliko Pašinjan ostane na vlasti

Od početka nije bio sposoban da osigura bezbednost Jermenije

Politikolog Vladimir Olenčenko smatra da jermenski premijer Nikol Pašinjan od početka nije izgledao kao političar sposoban da osigura interese Jermenije.

- Njegovo ponašanje i koraci koje je preduzeo svedoče više o nekim ličnim ambicijama nego o interesima Jermenije. Pa, to se najjasnije potvrdilo u vezi sa Nagorno-Karabahom. Tačnije, u odnosu na to kako je rešeno pitanje Nagorno-Karabaha >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - smatra politikolog.

On je takođe primetio da se Pašinjan uspostavio na vlasti ne ističući svoje, već proameričke ideje.

- Sada, mislim, postoji razumevanje da će Pašinjan, ako ostane na vlasti, odvesti Jermeniju u potpunu propast - dodao je Olenčenko za RT.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.