POZNAT IDENTITET ŽRTAVA KOD SJENICE: Potraga za osumnjičenim za masakr, lekari se bore za život IZREŠETANOG mladića

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 15:02

POZNAT IDENTITET ŽRTAVA KOD SJENICE: Potraga za osumnjičenim za masakr, lekari se bore za život IZREŠETANOG mladića

Sumnja se da je pobio familiju bivše žene pa pobegao

U masakru u selu Rasna kod Sjenice ubijeni su Fehim Š. (63) , njegova supruga Šefka Š. (59) i ćerka Birsena Š. (43), a ranjeni su Bekim Š. (34) i Nevzad A.

Načelnik hirurgije u bolnici u Novom Pazaru Izet Tutić rekao je da je muškarac koji je danas ranjen u masakru kod Sjenice u veoma teškom stanju.

- Pogođen je sa više hitaca u grudi i desnu ruku. Trenutno je na skeneru i pripremamo ga za operaciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U veoma je teškom stanju i lekari se bore za njegov život - rekao je Tutić.

U pucnjavi koja se dogodila u selo Rasno na Pešteru ubijeno je troje ljudi - majka, otac i ćerka.

Osumnjičeni muškarac, koji je usmrtio bivšu ženu, tasta i taštu pobegao je sa lica mesta i u toku je opsežna potraga za njim, kako u selu gde se zločin dogodio, tako i u okolini.

Angažovane se sve raspoložive policijske snage.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BORE SE ZA ŽIVOT JEDINOM PREŽIVELOM U PEŠTERSKOM MASAKRU: Muškarac kome je bivši zet ubio sestru i roditelje teško ranjen!

Izvor: Kurir, 16.Jan.2021

B. Š. (35) je pogođen sa više hitaca u grudi i desnu ruku. Trenutno je na skeneru i pripremamo ga za operaciju, rečeno je u Opštoj bolnici Novi Pazar, javlja pazarski Indeksonline.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.