POZNAT DATUM I MESTO SAHRANE NOE MILIVOJEV: Telo tiktokerke prebačeno u mrtvačnicu, a izjava njene rođake izaziva jezu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 22:21

POZNAT DATUM I MESTO SAHRANE NOE MILIVOJEV: Telo tiktokerke prebačeno u mrtvačnicu, a izjava njene rođake izaziva jezu

Noa Milivojev nestala je 17. juna, a delovi njenog beživotnog tela nađeni su 6. jula.

Noa Milivojev (18), koja je ubijena, pa raskomadana u Ulici cara Lazara u Beogradu, biće sahranjena sutra na groblju u Kovilju kod Novog Sada.

Ostaci tela tiktokerke Noe Milivojev prebačeni su danas u mrtvačnicu, odakle će ih preuzeti porodica.

- Odlučili su da je sahrane u nekim posebnim folijama i džakovima, jer od nje ništa nije ostalo. Sve te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << džakove staviće u beli sanduk u kome će sutra biti ispraćena - istakla je rođaka.

Noa Milivojev, podsetimo, nestala je 17. juna, a delovi njenog bežiovtnog detala nađeni su 6. jula u stanu u kom je boravio njen osumnjičeni dečko, inače IT stručnjak koji u vlasništvu ima tri firme.

Takođe, sumnja se da je osumnjičeni nakon svađe nožem raskomadao telo Noe Milivojev na četri dela i stavio ih u PVC kese i kutije koje je potom napunio kiselinom i držao u kupatilu stana. Osumnjičeni je priznao zločin u policiji, ali se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem, gde je potom Viši sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.