POŽAR U NOVOM PAZARU! Gori stan u “Simpo” zgradi (foto-video)

Izvor: SandzakPress.net, 26.Apr.2020, 12:55

POŽAR U NOVOM PAZARU! Gori stan u “Simpo” zgradi (foto-video)

Novi Pazar – U novopazarskom naselju “Lug” u stambenoj zgradi “Simpo” gori jedan od stanova na potkrovlju zgrade. Požar je izbio oko 10 časova a vatrogasne jedinice pokušavaju da ga lokalizuju. Građani su se takodje organizovali i pomažu vatrogascima kako se požar ne bi proširio i na druge stanove. (indeksonline.rs) The post POŽAR U NOVOM PAZARU! Gori stan u “Simpo” zgradi (foto-video) appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lokalizovan požar u Novom Pazaru, jedna osoba nađena mrtva FOTO

Izvor: B92, 26.Apr.2020

Novi Pazar -- U novopazarskom naselju “Lug” u stambenoj zgradi “Simpo” gori jedan od stanova na potkrovlju zgrade dok je više stanova obuhvaćeno požarom...jedna starija osoba pronađena je mrtva u stanu...Kako javlja indeksonline.rs, požarom je zahvaćeno više stanova dok je jedan potpuno...

Nastavak na B92...

POŽAR U NOVOM PAZARU: Izgorio stan, tri oštećena, jedna osoba stradala

Izvor: SandzakPress.net, 26.Apr.2020

Jedna starija žena stradala je u požaru koji je danas izbio u zgradi “Simpo” u Mitrovačkoj ulici u Novom Pazaru, izgorio je jedan stan, a tri su oštećena, saznaje SNews. Prema nezvaničnim informacijama, žena stara 74 godine koja je duže vrijeme bila na kiseoniku preminula je najvjerovatnije...

Nastavak na SandzakPress.net...

U požaru jedno lice izgubilo život

Izvor: Danas, 26.Apr.2020

U stambenom bloku „Simpo“, u novopazarskom naselju Lug, danas oko 10. 30 časova izbio je požar u kojem je jedno lice izgubilo život.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.