POŽAR U AKVA PARKU U SLOVENIJI: Zapalila se zgrada hotela

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 00:03

POŽAR U AKVA PARKU U SLOVENIJI: Zapalila se zgrada hotela

U termalnom parku AquaLuna u slovenačkom gradu Podčetrtek, nedaleko od granice sa Hrvatskom, izbio je veliki požar.

Prema informacijama koje je javio čitalac portalu 24sata.hr, na terenu se nalazi veliki broj vatrogasnih vozila zbog navodne eksplozije u kuhinji. Srećom, prema saopštenju policije, u požaru nije bilo povređenih.

Uprava za zaštitu i spasavanje je obavestila da je požar izbio nešto posle 17 sati, a prvi na licu mesta su stigli vatrogasci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobrovoljnih vatrogasnih društava. Međutim, do sada nisu uspeli da obuzdaju vatru.

Policijska uprava Celje je potvrdila da je zahvaćena zgrada hotela, ali trenutno nemaju informacije da li se radi o stambenom delu ili magacinu. Detalji o samom uzroku eksplozije i šteti koju je požar izazvao još uvek nisu poznati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.