POTROŠIO HILJADU EVRA KAKO BI ZAKRPIO RUPU NA PUTU, A POLICIJA SADA HOĆE DA GA UHAPSI: Misteriozni odmetnik je i dalje u bekstvu od zakona

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 23:13

POTROŠIO HILJADU EVRA KAKO BI ZAKRPIO RUPU NA PUTU, A POLICIJA SADA HOĆE DA GA UHAPSI: Misteriozni "odmetnik" je i dalje u bekstvu od zakona

Britanska policija diše za vratom misterioznog „odmetnika“ koji popravlja rupe na putevima.

Britanska policija diše za vratom misterioznog „odmetnika“ koji popravlja rupe na putevima, a on kaže da bi saobraćajci umesto što ga jure trebalo da mu se zahvaljuju. Sa njim se složio i ministar Džejkob Ris Mog.

Odmetnik je nedavno u Kornvolu popunio tri metra dugačku rupu, a potrošio je hiljadu evra svog novca za materijal da bi popravio put >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je već mesec dana zatvoren zbog lošeg stanja. Kao što je bio slučaj sa jednim Italijanom pre nekoliko dana, gradskim vlastima se to nije dopalo.

Sada je za medije otkrio da je zapravo iskusni drumski radnik koji je samo želeo da pomogne svojoj lokalnoj zajednici i komšijama.

- Ako išta, lokalni savet bi trebalo da mi se zahvali, a ne da me juri. Potrošio sam sedam sati i 1.000 funti kako bi iznajmio opremu i kupio materijal - rekao je za britanski portal pod uslovom da ostane anoniman.

Nekoliko dana nakon što je rupa popunjena, gradski savet izveo je ekipu za popravke koja je ogradila rupu i ponovo zatvorila put jer je „nepoznata osoba izvela radove za koje nije imala dozvolu“.

Lokalne vlasti su apelovale na stanovnike da ako znaju otkriju „krivca“.

U odbranu gerilske operacije popravke puta ustao je i ministar Džejkob Ris Mog.

- Birokratska država mrzi kada je neko ponizi, pa onda mora da se iživljava na dobrim građaninu - napisao je ministar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.