Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 10:32

POTRESNE SCENE U PALATI PRAVDE: Roditelji žrtava masakra u "Ribnikaru" u suzama, zagrljeni - nastavlja se suđenje ocu i majci dečaka ubice (FOTO)

Roditelji ubijene Eme Kobiljski stigli u Palatu pravde.

Roditelji dece čiji je vršnjak (13) iz Osnovne škole Vladislava Ribnikara u Beogradu ubio njihovu decu 3. maja prošle godine stigli su u Palatu pravde u Beogradu.

Danas se očekuje da Nina Kobiljski i njen suprug, roditelji ubijene Eme Kobiljski, nastave sa svojim svedočenjem pred Višim sudom u Beogradu.

Podsećamo, roditelji ubijene dece podneli su tužbe protiv dečaka ubice, njegovih roditelja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i škole za nadoknadu nematerijalne štete zbog pretrpljenog duševnog bola i patnje.

Uz to, podršku su pružili i roditelji dece koji su već svedočili, prisustvujući u Palati pravde.

U Viši su u Beogradu pristigli su roditelji Mare Anđelković, Nine Kobiljski, Andrije Čikića, Andrijane Dukić i Angeline Aćimović.

Srbija Danas/N.Đ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.