Izvor: Blic, 22.Feb.2024, 10:24

RODITELJI UBIJENE DECE U ZAGRLJAJU Novo suđenje roditeljima dečaka ubice iz "Ribnikara", danas svedoče roditelji ubijene Eme

Porodica ubijene devojčice Eme Kobiljski koja je ubijena u pucnjavi u OŠ "Vladislav Ribnikar" danas će nastaviti sa svedočenjem na novom suđenju u parničnom postupku koji se vodi protiv roditelja dečaka ubice po prijavi 27 članova porodica žrtava.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTRESNE SCENE U PALATI PRAVDE: Roditelji žrtava masakra u "Ribnikaru" u suzama, zagrljeni - nastavlja se suđenje ocu i majci dečaka ubice (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024

Roditelji ubijene Eme Kobiljski stigli u Palatu pravde...Roditelji dece čiji je vršnjak (13) iz Osnovne škole Vladislava Ribnikara u Beogradu ubio njihovu decu 3. maja prošle godine stigli su u Palatu pravde u Beogradu...Danas se očekuje da Nina Kobiljski i njen suprug, roditelji ubijene Eme Kobiljski,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"Za šta vam je tačno žao? Zbog oružja u kući, što ste dete vodili u streljanu?" Majka ubijene Eme Kobiljski o Kecmanovićima: "Samo su govorili da NISU KRIVI!"

Izvor: Blic, 22.Feb.2024

Nina Kobiljski, majka Eme Kobiljski, u svom potresnom svedočenju na suđenju roditeljima dečaka ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar" osvrnula se na Miljanu i Vladimira Kecmanovića ističući da nisu rekli roditeljima stradale dece da im je žao.

Nastavak na Blic...

"TOG DANA SMO UMRLI" Svedočenje roditelja devojčice koja je ubijena na ulazu u "Ribnikar" slama srca: "Neću da pričam o Boki, imam osećaj kao da ću da se opraštam"

Izvor: Blic, 22.Feb.2024

Nakon porodice Kobiljski o pucnjavi u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i tragediji koja ij je zadesila govorili su roditelji Bojane Asović devojčice koja je ubijena dok je bila dežurna u trenutku masakra.

Nastavak na Blic...

"REKLI SU NAM DA LEŽI KRVAVA, MISLILI SMO DA JE RANJENA" Reči oca Sofije Negić, žrtve iz "Ribnikara" teraju suze na oči: "Kakvi su to ljudi koji kažu da se ne osećaju krivim?"

Izvor: Blic, 22.Feb.2024

Slobodan Negić, otac ubijene devojčice Sofije Negić koja je ubijena u pucnjavi u OŠ "Vladislav Ribnikar", svedočio je danas u Višem sudu u Beogradu u parničnom postupku koji se vodi protiv roditelja dečaka ubice po prijavi 27 članova porodica žrtava.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.