POTRCKO BRENINA SNAJKA IMA NOVOG SARADNIKA Filip Zivojinovic postaje Prijovickin MENADZER

Izvor: medio.rs, 17.Nov.2016, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRCKO BRENINA SNAJKA IMA NOVOG SARADNIKA Filip Zivojinovic postaje Prijovickin MENADZER

Filip Živojinović će Aleksandri Prijović birati pesme, saradnike, ali i zakazivati tezge kako bi pare od njenih nastupa ostale "u kući"

Brenina snajka Aleksandra Prijović uskoro će imati novog menadžera - Filipa Živojinovića. Par je odlučio da sin bivšeg tenisera Bobe Živojinovića u potpunosti vodi računa o njenoj karijeri, a pored toga što će joj birati pesme, saradnike, zakazivaće joj nastupe i dogovarati honorare.

Na taj način će novac ostati >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << "u kući", a oni će provoditi još više vremena zajedno.- Filip će postati Aleksandrin menadžer i ugovaraće joj tezge. On će pregovarati sa gazdama klubova, jer su sigurni da će najbolje štititi njen interes. Filip zbog Lepe Brene dobro zna kako estrada funkcioniše, a i već je pratio devojku na nastupima i pohvatao je sve konce tog posla. Takođe, logično je da joj neće uzimati procenat kao što rade drugi menadžeri, pa će i taj deo para ostajati njoj. Ali moraće, naravno, i dalje da daje jedan deo para"Grandu" - kaže izvor blizak paru.

Bogati naslednik odlučio je da od svoje drage napravi veliku regionalnu zvezdu, pa je pokrenuo celu mašineriju koja će u narednom periodu raditi na tome da se ona nađe u samom vrhu estrade.

- Njemu je san da Aleksandra jednog dana bude cenjena i poštovana kao što je Brena. Posavetovao ju je da uzme Sašu Vidića kao kreatora čije će stvari nositi, ima svog šminkera, frizera, radi i na svom izgledu i na pesmama. Za kratko vreme, zahvaljujući vezi sa Filipom, postala je veoma tražena kad je reč o nastupima. U planu je i album na kom će raditi najbolji tekstopisci i kompozitori - otkriva naš sagovornik.

Prijovićka za sada ima dva velika hita, "Totalna anesteziju" i "Senke", a za oba je zaslužan Filip.

- On je "kumovao" saradnji Aleksandre i Mlađana Dinkića, kada je reč o "Totalnoj anesteziji". Ubedio ju je da će biti hit. Pesmu "Senke" je sam izabrao kod kompozitora Dragana Brajovića Braje, doneo joj kući i deset dana joj puštao dok nije postala svesna da ima dobru stvar. Već joj je izabrao i treću, za koju je siguran da će biti pun pogodak, a koju će pevačica snimiti posle Nove godine - tvrdi izvor Informera.

Pevačicin sadašnji menadžer Boban Milovanović tvrdi da nema ništa protiv da Filip preuzme njegov posao.

- Ukoliko su se oni tako dogovorili, nema nikakvih problema. Što da ne - poručio je kratko Boban.

Aleksandra i Filip trenutno se odmaraju u njegovom stanu u Majamiju u Americi. Živojinović je morao da pozavršava neke poslove "preko bare" kako bi u potpunosti mogao da se posveti pevačicinoj karijeri. Pošto nisu navikli da se odvajaju, i Prijovićka je otputovala sa njim.

- Došla sam ovde da se odmaram i ne bih sada ništa da komentarišem - bilo je sve što je rekla pevačica.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.