POTENCIJALNA OPASNOST PO ZDRAVLJE I ŽIVOT MUP se hitno oglasio - EVO šta su rekli povodom sutrašnjih PROTESTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 20:56

"POTENCIJALNA OPASNOST PO ZDRAVLJE I ŽIVOT" MUP se hitno oglasio - EVO šta su rekli povodom sutrašnjih PROTESTA!

MUP izdao važno obaveštenje.

Ministarstvo unutrašnjih poslova obavestilo je organizatore protesta najavljenog za petak u 18 časova da blokada Gazele podleže prekršajnoj i krivičnoj odgovornosti, i da će shodno tome pripadnici policije preduzeti određene mere.

MUP u svom obaveštenju organizatorima protesta poručuje da blokada auto-puta (međunarodni Koridor 10) i mosta Gazela predstavlja potencijalnu opasnost po zdravlje i život, ne samo učesnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u saobraćaju, već i učesnika okupljanja, a pored navedenog predstavlja i ograničenje prava građana koji ne učestvuju u okupljanju.

- Upozoravamo vas da blokadom saobraćaja na autoputu (međunarodni Koridor 10), organizator i učesnici okupljanja podležu kako prekršajnoj, tako i krivičnoj odgovornosti, a sve u skladu sa pozitivno pravnim propisima Republike Srbije.

Napominjemo da će pripadnici MUP-a odlučno preduzeti mere i radnje iz svoje nadležnosti na zaštiti lične i imovinske sigurnosti i drugih prava svih građana - navodi se u obaveštenju policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.