POSLEDNJA ŠANSA: Rok za otplatu duga za parkiranje ističe 28. aprila!

Izvor: Kurir, 26.Apr.2014, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJA ŠANSA: Rok za otplatu duga za parkiranje ističe 28. aprila!

BEOGRAD - Rok za sklapanje sporazuma o otplati duga za neplaćeno parkiranje ističe u ponedeljak, 28. aprila, a produženja roka neće biti.

"Parking servis" podsetio je građane da je 28. april zadnji dan u kome po povoljnim uslovima, uz reprogram duga, mogu da isplate zaostale obaveze za neplaćene parking karte. Dužnike koji do tada ne iskoriste ponuđene pogodnosti, upozoravamo "da smo u skladu sa Zakonom o obezbeđenju i izvršenju u obavezi da angažujemo izvršitelje za naplatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << potraživanja" navodi se u saospstenju.

Reprogramom je predviđen otpis ukupne kamate za sve dužnike koji potpišu sporazum a za otplatu duga u celosti odobren je popust od 30 odsto. Za otplatu duga na 6, 12, 18 i 24 mesečne rate, daje se popust od 10 do 15 odsto, u zavisnosti od visine duga, naveo je "Parkin servis", objavljeno je na sajtu gradske uprave.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.