Ističe rok za reprogram duga: Još tri dana za plaćenje obaveza prema Parking servisu

Izvor: Blic, 25.Apr.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ističe rok za reprogram duga: Još tri dana za plaćenje obaveza prema "Parking servisu"

"Parking servis" podseća korisnike svojih usluga da je ostalo još tri dana, da po povoljnim uslovima, uz reprogram duga, isplate zaostale obaveze za neplaćene parking karte. Produženja roka neće biti.

Rok za sklapanje Sporazuma o otplati duga ističe u ponedeljak, 28. aprila.

- Dužnike, koji do predviđenog datuma ne iskoriste ponuđene pogodnosti, upozoravamo da smo u skladu sa Zakonom o obezbeđenju i izvršenju u obavezi da angažujemo izvršitelje za naplatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << potraživanja - kažu u "Parking servisu".

Reprogramom je predviđen otpis ukupne kamate za sve dužnike koji potpišu sporazum. Za otplatu duga u celosti odobren je popust od 30 odsto, dok za otplatu duga na 6, 12, 18 i 24 mesečne rate, popust je od 10 do 15 odsto, u zavisnosti od visine duga.

- Pozivamo sve zainteresovane da se na vreme prijave kako bi iskoristili povoljne uslove koje nudi reprogram zaključenjem Sporazuma o otplati duga i to na šalterima "Parking servisa" u ulicama Starine Novaka 22, Kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51 još danas do 21 sat, sutra od 7 do 14 sati i u ponedeljak od 7 do 21 sat.

Sporazum je moguće preuzeti i sa sajta www.parking-servis.co.rs, a popunjeni zahtev poslati elektronskom poštom na reprogram@parking-servis.co.rs.

Dodatne informacije o reprogramu korisnici mogu da dobiju putem telefona Korisničkog servisa na broj 011/30-35-400.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ističe rok za otplatu duga za parkiranje

Izvor: Akter, 26.Apr.2014, 13:31

Rok za sklapanje sporazuma o otplati duga za neplaćeno parkiranje ističe u ponedeljak, 28. aprila, a produženja roka neće biti

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.