POŠALJETE DETE NA ROĐENDAN PA DOBIJETE POZIV DA JE MRTVO Selo zavijeno u crno: Jedan udarac u grudi bio je koban

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 13:36

"POŠALJETE DETE NA ROĐENDAN PA DOBIJETE POZIV DA JE MRTVO" Selo zavijeno u crno: Jedan udarac u grudi bio je koban

Kobna proslava rođendana...

U kući pokojnog tinejdžera vlada neopisiva tuga. Roditelji 16-godišnjaka primili su u 1:15 poziv koji nijedan roditelj ne želi da primi.

Kako saznajemo, pokojni i uhapšeni bili su na proslavi 18. rođendana jedne devojke. Reč je o prostoru uz jedan lokal u Kostanjevcu Riječkom nadomak Križevaca koji se inače iznajmljuje za zabave.

Neposredno pre odlaska na zabavu, dvojica nerazdvojnih prijatelja bili su na kafi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer to je mesto u koje ionako svakodnevno svraćaju i prijatelji su sa ćerkom vlasnika lokala.

Ali oko 1:10 sati njih dvojica su bila u spoljnom delu dvorišta, pokraj tobogana, tačnije, neka dva metra od ulaza. Sporečkali su se bez povišenih tonova oko neke banalne stvari pa je 17-godišnjak zadao jedan udarac u grudi 16-godišnjaku koji je s razmakom od dvedesetak sekundi, pao na tlo.

- Bio je to jedan jedini udarac u prsa. Kiša je padala pa su zvali 16-godišnjakovu majku da donese ćebe, da ga pokriju dok ne dođe Hitna. Majka je doslovno doletela u totalnom šoku i, ne mogu da vam opišem te trenutke neizvesnosti dok gleda sina kako se gubi sve do dolaska Hitne - rekla je jedna sagovornica.

Svi su mislili da će, kad-tad, 16-godišnjak da ustane, da se pridigne, da će reći nešto.

Vlasnik lokala,a ujedno i prostora uz sam lokal u kom se organizuju proslave, plakao je kao kišna godina. Ne može da veruje da pokojnog mladića više nema, da se dogodila takva tragedija.

- Zamislite, pošaljete dete na rođendan pa dobijete poziv da je mrtvo. Bio je jako drago dete, jako dobar s mojom ćerkom, puno su se svi družili. Bio je sportski tip, živeo zdrav život, bio je dobar učenik i mesto ga je volelo - rekao je kratko vlasnik lokala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.