Izvor: Blic, 14.Maj.2023, 13:17

"BIO JE TO JEDAN JEDINI UDARAC U PRSA": Selo zavijeno u crno nakon smrti dečaka (16): "Zamislite da pošaljete dete na rođendan pa dobijete poziv da je mrtvo"

Preminuli tinejdžer iz Hrvatske i uhapšeni zbog njegove smrti bili su obojica na proslavi 18. rođendana jedne devojke u u vinskom podrumu koji se iznajmljuje u sklopu kafića “Džoker” u Kostanjevcu Riječkom kod Križevaca, a nešto pre odlaska na žurku dvojica nerazdvojnih prijatelja bila su u lokalu na kafi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"POŠALJETE DETE NA ROĐENDAN PA DOBIJETE POZIV DA JE MRTVO" Selo zavijeno u crno: Jedan udarac u grudi bio je koban

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023

Kobna proslava rođendana....U kući pokojnog tinejdžera vlada neopisiva tuga. Roditelji 16-godišnjaka primili su u 1:15 poziv koji nijedan roditelj ne želi da primi...Kako saznajemo, pokojni i uhapšeni bili su na proslavi 18. rođendana jedne devojke. Reč je o prostoru uz jedan lokal u Kostanjevcu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.