PORUKA JASNA! Vučić se obratio narodu putem instagrama: Ne morate da slušate mene, dovoljno je da pogledate medije iz regiona... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 10:38

PORUKA JASNA! Vučić se obratio narodu putem instagrama: "Ne morate da slušate mene, dovoljno je da pogledate medije iz regiona..." (VIDEO)

Nova objava predsednika Srbije Aleksandra Vučića na društvenoj mreži "Instagram"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se snimkom na svom Instagram profilu.

- Ne morate da slušate mene, dovoljno je da pogledate i pročitate one medije iz regiona za koje znate da Srbiji nikada nikakvo dobro nisu poželeli - napisano je u opisu objave na Instagramu.

- Političari koriste reči na javnim skupovima ne bi li ubedili svoje, ali i pristalice drugih političkih opcija, da govore istinu - poručio je predsednik putem video obraćanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.