PORODIČNA TRAGEDIJA BIVŠEG MINISTRA: Ujak Olivera Dulića ubijen zbog međe!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODIČNA TRAGEDIJA BIVŠEG MINISTRA: Ujak Olivera Dulića ubijen zbog međe!

Živorad Živković (68) zvani Žika iz Sopota juče je ubio komšiju Ljubomira Batu Sladojevića (69), rođenog ujaka Olivera Dulića, i teško ranio Batinu ženu Svetlanu (65). Živković se naoružan zaključao u kuću, ali je ubrzo uhapšen. 

Drama se odigrala u Teslinoj ulici u Sopotu, kada su geometri došli da mere među između Živoradovog i Sladojevićevog imanja, oko kojeg su se već godinama sporili.

- U trenutku kada su geometri završili i krenuli da pišu zapisnik, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Živković se dovezao kolima izašao je i rekao: "Došao sam da razrešim račune!" Izvadio je pištolj i počeo da puca, pogodio je Ljubomira u slepočnicu. Potom je zapucao na Ljubomirovu ženu Svetlanu, koja je počela da beži i pogodio je u rame. Geometri su uspeli da pobegnu - kaže izvor iz istrage.

Ljubomir je na mestu ostao mrtav, dok je Svetlana prebačena na VMA.

Foto: Telegraf

Munjevitom akcijom policije, Živorad je uhapšen u njegovoj kući u ulici kralja Petra.

- Živković se zatvorio u kuću, nosio je i dalje pištolj "tetejac" kojim je izvršio zločin. Kada su policajci upali sa automatskim puškama, on se predao bez otpora. Policija je kasnije u njegovoj kući našla jos dve puške, a za ovo oružje Živorad je imao dozvolu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U SOPOTU Oliver Dulić: Ne znam zašto je ubio mog ujaka

Izvor: Blic, 19.Maj.2016

Živorad Živković (68) usmrtio je juče u Sopotu prvog komšiju Ljubomira Sladojevića (69), a njegovu suprugu Svetlanu (65) teško ranio hicima iz pištolja. Ubijeni čovek, poznat i pod nadimkom Bata, bio je ujak nekadašnjeg ministra životne sredine i prostornog planiranja Olivera Dulića...Dulić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.