PORODIČNA DRAMA: Muškarac (22) uzeo očev pištolj i upucao maloletnog brata

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2017, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODIČNA DRAMA: Muškarac (22) uzeo očev pištolj i upucao maloletnog brata

Disciplinski postupak u toku

Policija je privela 22-godišnjeg mladića kojeg sumnjiče da je upucao svog mlađeg brata u porodičnoj kući u Petrinji, Hrvatska.

Mladić je u utorak oko 16 sati uzeo službeni pištolj svoga oca, inače policajaca, iz kojeg je nehotično ispalio hitac prema svom maloletnom bratu. Maloletnik je zadobio prostrelnu ranu potkolenice, pa su mu u sisačkoj Opštoj bolnici dijagnostifikovane teške telesne povrede.

Osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 22-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predat pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Od oca policajca oduzeto je oružje koje nije držao na propisani način, kao i privatni pištolj koji je posedovao na oružni list za držanje i nošenje. Zbog sumnje na težu povredu službene dužnosti udaljen je iz službe do okončanja disciplinskog postupka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.