PORODICA UBIJENE JELENE NE SPAVA: Otkriveno šta im noćima - NE DA MIRA

Izvor: Press, 15.Jun.2016, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODICA UBIJENE JELENE NE SPAVA: Otkriveno šta im noćima - NE DA MIRA

Jelenini najbliži ne spavaju noćima zbog klupka koje se odmotava i informacija koje izlaze na površinu o porodici u koju se ubijena pevačica udala.
Foto:Telegraf
Porodica Jelene Marjanović, čije je unakaženo telo pronađeno 3. aprila na nasipu u Borči, ne spavaju noćima zbog klupka koji se odmotava i informacija koje izlaze na površinu o Zoranu iMilošu Marjanoviću, saznaje Telegraf. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Komšije Zorice Krsmanović, uz koje je i Jelena odrasla, navode da bi, s obzirom na sve, najbolje bilo i da mala Jana ostane kod Jelenine majke
– Jana je i dalje kod Zorice, i svi bi voleli da tu i ostane. To je najbolje i za dete, a i za Zoricu – pričaju komšije za naš portal.
U poslednjih nekoliko dana beogradski mediji bruje o deveru ubijene pevačice i, navodno, njegovoj umešanosti u ovo monstruozno ubistvo. Protumačene su i njegove pesme, koje odišu mržnjom prema Jeleni Marjanović.
Najnovija informacija jeste da je Jelena prvo gurnuta niz stepenice a zatim ubijena.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.