PORODICA I PRIJATELJI U SUZAMA: Pronađeno telo Jovane koja se utopila u Gružanskom jezeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 13:12

PORODICA I PRIJATELJI U SUZAMA: Pronađeno telo Jovane koja se utopila u Gružanskom jezeru

Za nastradalom Jovanom tragale su sve moguće službe.

Telo Jovane Đ. (20) koja se u četvrtak utopila u Gružanskom jezeru, izvučeno je danas iz vode.

Čamcima su tragali članovi rubočuvarske službe koji su pretraživali širi pojas oko mesta nesreće, ali i ronioci Žandarmerije.

Potraga je trajala nekoliko dana jer je reč o veštačkom jezeru punom bunara.

Tragedija u kojoj je dvadesetogodišnja Jovana Đ. iz Kragujevca izgubila život dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se u četvrtak oko 17.00 sati, kada je grupa mladih tokom izleta, isplovila na jezero gumenim čamcem i daskom za surfovanje.

Prema rečima očevidaca koji su u tom trenutku bili na jezeru, troje mladih, među kojima je bila i nastradala devojka, odvojila se na dasci za surfovanje od grupe prijatelja koji su bili u gumenom čamcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronadjeno telo devojke koja se utopila u Gružanskom jezeru

Izvor: Beta, 08.Maj.2021

Telo devojke J.Dj. (20) iz Kragujevca izvučeno je iz Gružanskog jezera danas oko 12.30, preneo je portal InfoKG.Devojka se utopila u četvrtak oko 17 časova, dok je bila sa grupom mladih koji su na jezero isplovili gumenim čamcem i daskom za surfovanje.Postoji više verzija kako je došlo do tragičnog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.