POPRAVLJEN i stiže u septembru!

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POPRAVLJEN i stiže u septembru!

Ipak ćemo otvarati Galaxy Fold, možda ne u Srbiji, ali na novoj premijeri svakako!

Samsung je popravio Galaxy Fold nakon skoro četiri meseca pošto su registrovani prvi problemi sa savitljivim ekranom ovog telefona. Zaštitna folija je uvučena pod ivice telefona i nemoguće ju je skinuti bez nasilnog prodiranja u uređaj, a ojačane su i krhke ivice i prosto na previjanju ekrana.

Ovo je Samsung dokumentovao i slikama, koje su za Galaxy Fold iznova objavljene, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pa se, ako se baš zagledate vide male, vrlo fine razlike u dizajnu uređaja. Šarka s donje i gornje strane je ojačana i dodate su nove “kapice“, koje bi trebalo da učine telefon robusnijim. Ono što je prve testere telefona nerviralo - šupljina između ekrana kad je telefon zaklopljen je smanjena, pa jedva čekamo da vidimo kako je Samsung ovo rešio i koliko ju je smanjio.

Pretpostavljamo da će premijera Galaxy Fold-a biti upriličena tokom IFA 2019 sajma u Berlinu, jer nema logike da Samsung pravi poseban događaj (opet), posebno, ako znamo da će Note 10 biti premijerno najavljen samo manje od mesec dana ranije u Njujorku, Amsterdamu i na drugim lokacijama istovremeno.

MONOD MobIT

Ovih par meseci Samsung je iskoristio i da spakuje dodatan softver, ubaci nove mogućnosti i doda još aplikacija u Galaxy Fold, oblikujući tako telefon, koji bi trebalo u potpunosti da promeni način na koji smo navikli da koristimo telefon.

Početna cena Galaxy Fold uređaja je čak 2.000 evra, a verujemo da će Samsung prvim kupcima opet nuditi razne pogodnosti i besplatnu dodatnu opremu prilikom kupovine. Nažalost, za sada nema naznaka da će se Galaxy Fold prodavati kod nas ili u regionu, a nepotvrđene informacije govore o tome da neće, jer će Galaxy Fold biti ponuđen samo određenim tržištima.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.