PONOVO HAOS NA ALBANSKIM PLAŽAMA: Podmetnut veliki požar, izgorelo 60 ležaljki (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2021, 10:24

PONOVO HAOS NA ALBANSKIM PLAŽAMA: Podmetnut veliki požar, izgorelo 60 ležaljki (VIDEO)

Juče su u oružanom okršaju na plaži u Velipoji na severu Albanije ubijene četiri osobe

U plažnom baru u albanskom primorskom mestu Drimade izgorelo je 60 ležljki, a policija sumnja da je požar podmetnut, saopšteno je danas.

Incident se dogodio sat posle ponoći, a formiran je istražni tim.

Prema pisanju portala "ABC Albanija", sumnja se da se radi o sukobu vlasnika plažnih barova oko korišćenja obale u ovoj oblasti.

Pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana došlo je i do sukoba između vlasnika barova oko stolica, i u tom sukobu u kome je korišćeno i vatreno oružje četiri osobe su ubijene, a dve povređene.

Juče su u oružanom okršaju na plaži u Velipoji na severu Albanije ubijene četiri, a dve osobe su ranjene.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bukti sukob vlasnika barova na albanskom primorju, a buktalo je i 60 plažnih ležaljki

Izvor: Luftika.rs, 28.Jun.2021

U albanskom primorskom mestu Drimade sinoć se dogodio incident, kada je u plažnom baru u, kako se sumnja, podmetnutom požaru izgorelo čak 60 ležaljki.. Kako je saopšteno, u svrhu otkrivanja uzroka incidenta koji se dogodio sat posle ponoći, formiran je istražni tim, javlja portal Balkan veb,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.