PONOSAN SAM ZBOG BRZINE IZGRADNJE Vučić: Čekamo kao ozeblo sunce da otvorimo ovaj zdravstveni centar

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 00:11

"PONOSAN SAM ZBOG BRZINE IZGRADNJE" Vučić: Čekamo kao ozeblo sunce da otvorimo ovaj zdravstveni centar

ovodom rasta broja zaraženih, zamolio je sve ljude da se ranije jave lekarima

Predsednik Srbije rekao je večeras, tokom obilaska radova na novoj covid bolnici u Batajnici, da je kao građanin Srbije ponosan na činjenicu da je za četiri meseca izgrađena tako velelepna bolnica.

- Čekamo kao ozeblo sunce da otvorimo ovaj kovid deo za 500 mesta intenzivne nege - rekao je Vučić.

P, jer posle 10 i 11 dana, neretko dođe do smrtnog ishoda.

- Probaćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da idemo i na 25. 000 i 30. 000 testiranih dnevno, to iscrpljuje sve naše kapacitete. To je neshvatljivo koliko je para na dnevnom nivou. Spas je samo u masovnom testiranju i u vakcini - kazao je on.

Vučić je dodao da imamo manje mrtvih nego svi u okruženju, jer testiranjem bar ti ljudi se ponašaju disciplinovanije i trude se da ne šire infekciju i vode računa o svom zdravlju.

- Rano otkrivanje i izolacija je suština lečenja i borbe protiv ove infekcije. Druga stvar je vakcina, pokušaćemo u narednih mesec dana da obezbedimo prve značajnije količine vakcina - rekao je Vučić i dodao da ne pita koliko košta.

Da li znaš nekoga od svojih vršnjaka ko je napravio tajnu ili javnu grupu na nekoj od društvenih mreža sa ciljem ismejavanja nekog od vršnjaka?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Aleksandar Vučić bolnica koronavirus KOVID19 epidemija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.