POMAHNITALA NIŠLIJKA: Gađala muža tanjirima, svekra u međunožje

Izvor: Večernje novosti, 20.Okt.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMAHNITALA NIŠLIJKA: Gađala muža tanjirima, svekra u međunožje

M.N. (24) iz okoline Merošine dobila je krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici, ali joj je izrečena i mera udaljenja i stana i zabrana komunikacije sa familijom M.N. (24) iz okoline Merošine dobila je krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici, ali joj je izrečena i mera udaljenja i stana i zabrana komunikacije sa familijom, jer je muža gađala čime je stigla, a svekra, koji je hteo da zaštiti sina, šutnula u međunožje, javlja TelegrafKako saznajemo, policija je pomahnitalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << snaju jedva savladala i to nakon poziva njenog svekra koji je zatražio pomoć.Osumnjičena se posvađala sa mužem B. N. (36), bacila je na njega tanjir, a zatim ga je i drugim predmetima gađala u glavu i povredila ga.Njen svekar V. N. (64) je pokušao da ih smiri i razvadi, ali je ona nasrnula i na njega i udarila ga nogom ga u prepone – kažu naši sagovornici iz istrage.U cilju smirivanja uzavrelih porodičnih strasti, mera zabrane komunikacije sa M.N. izrečena je i njenom suprugu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišlijka POBESNELA pa muža GAĐALA TANJIRIMA, a svekra ŠUTNULA u međunožje?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2017

Građani u šoku..M.N. (24) iz okoline Merošine dobila je krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici, ali joj je izrečena i mera udaljenja i stana i zabrana komunikacije sa familijom, jer je muža gađala čime je stigla, a svekra, koji je hteo da zaštiti sina, šutnula u međunožje...Kriminalni obračun...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.