POLOMLJENA REBRA, KRVARENJE IZ OČIJU: Ocu iz pakla doživotni zatvor za UBISTVO DETETA, isplivali jezivi detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2023, 18:49

POLOMLJENA REBRA, KRVARENJE IZ OČIJU: Ocu iz pakla doživotni zatvor za UBISTVO DETETA, isplivali jezivi detalji

Usled ubistva bebe u Kambriji, Engleskoj, otac je osuđen na doživotni zatvor.

Nakon smrti četvoromesečnog sina Dalasa u oktobru, 2021. godine i to usled traumatskih povreda glave, proglašen je  krivim bebin otac Ris Keli koji je kažnjen doživotnim zatvorom.

Ris Keli je, pored ubistva, osuđen i za počinjeno nasilje nad detetom, kao i Dalasova majka, Džordžija Rajt, osuđena na tri godine godine zatvora.

Na suđenju su iznete tvrdnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << patologa koji je izvršio obdukciju četvoromesečne bebe koji je istakao da je smrt nastupila usled povrede glave, da je utvrđeno moždano krvarenje, krvarenje iz očnih duplji, te šest naprslih rebara i da ne postoji ikakva šansa da je do smrti došlo prirodnim putem.

Na ročištu su prikazani i snimci iz stana gde se čuje plač ubijenog deteta a tužilaštvo je istaklo i da su roditelji bili zavisnici.

Kobnog dana hitna pomoć je na poziv sada osuđenog oca izašla na teren ali je mali Dalas podlegao povredama u bolnici.

Krunska tužiteljka za Severozapadnu Englesku, Viktorija Agulo, ističe da je malenom Dalasu život skratio upravo onaj koji je trebalo da mu pruži svu ljubav i brigu, da je poročni način života i nedostatak osnovne nege zapanjajući kao i da su svi oni koji su radili na slučaju duboko potreseni ovim događajem.

- Ovo je slučaj koji me neće napustiti. Mogu samo da se nadam da su svi oni kojima je bilo stalo i koji su voleli Dalasa osetili malo pravde zbog ishoda suđenja - dodaje ona.

Detektivka Dženi Biti koja je vodila ovaj slučaj navodi - Dalas je bio potpuno bespomoćna beba. Svako dete bi trebalo da ima roditelje koji o njemu brinu i rade za njegov najbolji interes, no to u Dalasovom slučaju nije bilo tako. Opravdanje za nasilje nad detetom ne postoji nikada i drago mi je što će okrivljeni snositi posledice svog nedela -

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.