POLITIČARKA OBUKLA KESU ZA SMEĆE I POSTALA HIT: Svašta trpim kao žena, govore da sam prostitutka! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2020, 23:10

POLITIČARKA OBUKLA KESU ZA SMEĆE I POSTALA HIT: Svašta trpim kao žena, govore da sam prostitutka! (VIDEO)

Ovakav odgovor usledio je posle članka jednog kolumniste koji ju je kritikovao kako se oblači

Predstavnica australijskog parlamenta Nikol Flint izazvala je veliku pažnju javnosti, pošto se u jednom obraćanju na društvenim medijima pojavila obučena u kesu za smeće.

Kako ističe, to je uradila u znak protesta zbog komentara u vezi sa njenim izgledom i načinom oblačenja.

Ona je objavila video snimak na Tviteru u sklopu odgovara na članak kolumniste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pitera Gersa, koji je ismevao “njene minđuše sa perlama i osmeh od perli”, kao i njenu toaletu.

On je kritikovao njenu garderobu punu blejzera, kaputa, uskih crnih pantalona i cipela sa visokom štiklom. Kao odgovor njegovoj kritici, Flintova je objavila video snimak u kome se osvrnula na ove optužbe.

Sick of sexist garbage?

I am, which is why I’m calling out @abcadelaide’s Peter Goers rubbish views about my appearance, published in yesterday's @theTiser Sunday Mail.

It’s time women in public life are judged on what they stand for, not what they look like. #GarbagelikeGoers pic.twitter.com/tk9DRyM0nN

— Nicolle Flint MP (@NicolleFlint) July 27, 2020

- Svašta sam istrpela kao žena koja se bavi politikom. Policija je optužila jezivog starijeg muškarca koji me je pratio, moja kancelarija je vandalizovana sa ispisanom porukom da sam "prostitutka koja naplaćuje usluge 60 dolara na sat" - kazala je ona u video snimku, noseći na sebi kaput, uske pantalone i visoke potpetice.

Onda je u jednom trenutku skinula kaput i otkrila da na sebi nosi kesu za smeće umesto blejzera.

- Tako da, gdine Gers, želela bih da znam šta bi žena u politici trebalo da nosi? Šta kažete na kesu za smeće, da se poklopi sa Vašim smećem od mišljenja - upitala je ona.

Video snimak je privukao veliku pažnju javnosti i društvenih medija, a nekoliko ženskih političara stalo je u njenu odbranu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.